top of page

OVER MIJ & CONTACT

Even voorstellen. Mijn volledige naam is Andrea Knight-Zwaan. Na mijn werk als verslaggever bij televisie (KRO-NCRV) en verschillende mediabedrijven (Mediahuis,Fabiola) ben ik mij weer meer gaan richten op mijn passie: het begeleiden van mensen, jong en oud, in het maken van films.

 

Voor Cultuurreporters geef ik training aan docenten om samen met hun leerlingen aan de slag te gaan met een 3-jarige leerlijn film. Daarnaast werk ik samen met sociaal-maatschappelijke organisaties om hun doelgroep te empoweren of enthousiasmeren. Het project Stadsreporters is hier een fantastisch voorbeeld van.

Ook geef ik filmlessen op zowel het PO, VO, VSO als BSO.

Daarnaast geef ik filmworkshops aan bedrijven en ondernemers. Ik vind het ontzettend leuk om mensen over de drempel van het filmen heen te helpen en met elkaar een leuke, creatieve en leerzame dag te beleven. Met niet alleen een mooie film om op terug te kijken, maar ook met de kennis om verder te gaan met filmen of vloggen.

In samenwerking met Joren Jurgens van mediaproductie bedrijf Pixel Universe werk ik aan verschillende documentaires waarin mens en maatschappij voorop staan. Pixel Universe is een prachtig bedrijf met meerdere studio's én creatieve werkplekken in Haarlem. 

Verder woon ik in het mooie Sassenheim samen met mijn man en twee jonge kinderen. 

Heb je een vraag over alles wat met film en video te maken heeft, neem gerust contact met mij op!

BEDRIJFSINFORMATIE

Andrea Knight Film

Floris Schoutenstraat 6

2172 SL Sassenheim

kvk: 75597721

CONTACT INFORMATIE

 

mail mij op: info@andreaknight.nl

bel of app mij op:

06 50505518

 

volg mij op:

@andreaknightfilm

Filmmaker Andrea Knight
Logo_OADB_def.jpeg
bottom of page