top of page

FILM & PARTICIPATIE

Film is een uniek middel om te verbinden en te enthousiasmeren. Door de rol van maker aan te nemen, worden mensen onderdeel van hun eigen verhaal of die van een ander. Met een microfoon, iPad, smartphone of camera in de hand is iedereen, jong en oud, in staat een inspirerende filmreportage te maken en impact te maken in hun eigen buurt, organisatie óf bedrijf!

Een selectie van projecten:

Stadsreporters - Amsterdam Nieuw-West

> sociaal-maatschappelijke films met ouderen

ontwikkeling, begeleiding en montage

Stadsreporters is een project waarbij ouderen zelf filmreportages maken in hun wijk. Als reporter komen zij op de meest bijzondere plekken. Hierdoor voelen zij zich weer van waarde voor hun buurt en 

maatschappij: www.stadsreporters.nl

Vlog workshop

Filmproject op maat

> op maat, begeleiding en montage

Ga als organisatie of bedrijf zelf aan de slag met film. Bepaal het onderwerp en leer tijdens een inspirerende dag de basis van het filmen, interviewen en storytelling. Met elkaar maken we een filmreportage of vlog die impact maakt!

Teylinger Prijs - Welzijn Teylingen

> vloggen met vrijwilligers

ontwikkeling, begeleiding en montage

De genomineerden voor de Teylinger prijs gaan zelf vloggen over het belang van hun organisatie of project. Hiermee inspireren zij anderen in hun eigen buurt en omgeving:

www.welzijnteylingen.nl

Interesse?

Wil jij met je organisatie of bedrijf een uitdagende en leerzame dag beleven met elkaar? Of een langer filmproject aangaan? Van sociaal-maatschappelijke projecten in de buurt tot het maken van een bedrijfsfilm samen met je collega's: Ik denk graag met je mee en samen zetten we de eerste stappen richting een betekenisvolle samenwerking! 

Ja! Ik neem graag contact op voor meer informatie >

bottom of page